dinsdag 10 februari 2009

Recap Dinsdag 10 Feb 2009 Week 2

Voor tom:

Hoi Tom. Veel beterschap nog gewenst. Hoe was het bij de huisarts?

Ff een recap van vandaag. We hebben de wie,wat en waar docs behandeld. Hier uit bleek vooral dat we nog erg verschillen in het idee wat we hiervan hebben.

Knelpunten:
Met name wie verschilt met als grootste knelpunt of we ons op beginnende studenten of op afgestudeerde richten die het werkveld net in gaan richten.

"Wat" is enorm verschillend bij iedereen maar wel hebben we allemaal het doel om de
verplegers iets te leren en ze ergens in te laten groeien. Het verschil zit em meer in of het vaardigheden en handelingen of conventies leren is of dat ze kennis en theory leren beheersen. Hier moeten we uit zien te komen maar dat is nog niet het geval.

Mijn oplossing:

Ik stel voor om wie,wat en waar even te laten voor wat het is en even de geest vrij te maken door even flink out of the box te gaan met ideeën. Daarbij denk ik aan 10 min snel ideeën bedenken, dan rust en dan weer enz. Elkaar dus hier in oefenen.
We kunnen ook eerst mindmappen over iets en dan pas ideeën bedenken gericht op het
project. Dingen proberen of snel ff naspelen kan ook handig zijn.

Dan hebben een hele lijst en gaan we daar uit selecteren. Als we iets gangbaarders hebben dan nemen we dat als uitgangspunt om op verder te borduren en gaan we opnieuw defineren.
Een erg iteratieve aanpak dus met als doel om ons uit de standaard cliches die we nu in ons hoofd zien te trekken en wat meer naar iets dat specifiek van onze groep is.

aarnaast moet het ons een beetje uit de keuzes trekken die we al zelf in ons hoofd gemaakt hebben want die veroorzaken nu duidelijk een conflict met de andere keuzes van de rest van de teamleden.

Veel ideeen hebben we nog niet bedacht. Wesley had wel een idee dat ie als ingeving had gekregen in de late uurtjes en dat hebben we bekeken maar zijn we nog niet uit of we dat ook gaan gebruiken. Simpel weg is zo'n idee nu al uitwerken te snel.

----------------------------------------------------------

Wat betreft Art hebben we de opdracht gekregen om een document te maken waarin de art stijl en vormgeving van ons research onderwerp wordt onderzocht. Dit mogen we als groep inleveren (anders krijgt Dimme het te druk). Ik heb met Daniel afgesproken dat hij daar een begin voor gaat opzetten wat wij dan verder uitbreiden en aanpassen. Aangezien dit ok heel erg jouw ding is voor het project moet je dit maar goed overleggen met Daniel hoe je dit wil aanpakken enzo.
De deadline van langeveld is echter 13 feb (aankomende vrijdag) en daarom doet hij het zolang jij ziek bent. Dit betekend dus wel dat alle schetsen en andere grafische reference die we opgedaan hebben op het blog moet komen dan kunnen we uitkiezen wat er in het document komt ter verduidelijking.

----------------------------------------------------------------

We hebben ook Animatie gehad en daar hebben we een individuele opdracht voor gekregen.
1a. We moeten voor donderdag een mail sturen met daarin wie we zijn, wat we willen worden en een voorbeeld van een animatie waar je later mee te maken zou kunnen krijgen.

1.b Een stopmotion animatie loop maken van 12 frames waarbij de laatste en 1e frames op elkaar aansluiten. Wat je hiervoor gebruikt maakt niet uit zolang het maar frame per frame gedaan is.
Hiervoor moeten we gebruik maken van de basis animatie principes die in de les behandeld
zijn.
Oftewel: Versnelling, vertraging, constante beweging, hold(stilstaan) en irregular motion
Niet alles hoeft er in geloof ik in 1 keer.

Ik heb na de les van Langeveld Dimme nog even gesproken en hij zij dat we helemaal niet op de verkeerde weg zitten nog als we nu nog geen idee hebben. De bedoeling is juist dat het nu nog heel vaag is. Dus we hoeven ons hier nog niet druk over te maken.

Dat is het wel zo'n beetje. Nog veel beterschap en we hopen je snel weer te zien ^^.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten